2016. március 7., hétfő

3 tipp, hogyan pályázzunk sikeresen




Folyamatosan írnak ki újabb és újabb pályázatokat, melyek jó lehetőségeket kínálnak a fejlesztési terveinkhez, elképzeléseinkhez szükséges forrás megszerzéséhez. Azonban ahhoz, hogy támogatást nyerjünk, nem mindegy mire és hogyan pályázzunk. A sikeres pályázat sok mindene múlhat.


Most jöjjön 3 tipp a sikeres pályázathoz!



1. A pályázati kiírást alaposan tanulmányozzuk!

Mielőtt pályázunk, a pályázati kiírást alaposan át kell olvasni és értelmezni. Meg kell állapítani egyáltalán az adott pályázaton pályázhat-e a cég, megfelel-e a feltételeknek, elegendő pontszámot tud-e szerezni, tudja-e vállalni, teljesíteni az előírt kötelezettségeket. Nem megfelelő pályázatokra időt és energiát spórolni felesleges, azonban a kiírás értelmezése nem könnyű, célszerű szakértők segítségét kikérni, akik segítenek értelmezni a feltételeket, és pályázati előminősítés során azt is megmondják, hogy a cég esélyes-e az adott támogatás elnyerésére.




2. Törekedjünk a precíz adminisztrációra!

Az adminisztráció során is nagyfokú precizitás szükséges. Ügyelni kell a megfelelő adatokra, a pontos kitöltésre, figyelni kell, hogy minden szükséges dokumentumot elküldjünk, és mindezt az előírt határidőig elvégezzük. Igyekezzünk elkerülni, hogy a hiánypótlással kelljen bajlódnunk, törekedjünk rá, hogy elsőre tökéletes pályázatai anyagot nyújtsunk be.  Ha úgy érezzük, nincs megfelelő tudásunk, vagy épp elég időnk, hogy alapos munkát végezzünk, inkább bízzuk szakértőre ezt a részt is, aki gondoskodik a hiánytalan és pontos adminisztráció elvégzéséről.





3. Válasszunk jól pályázatíró céget!

Ha eldöntöttük, hogy pályázatunkat pályázatíróra bízzuk, nem mindegy kit választunk! Könnyen találhatunk pályázatírókat, de nem biztos, hogy a legjobbat választjuk, így érdemes erre is időt fordítani, informálódni, kihez forduljunk. Célszerű olyan pályázatíró céget választani, akik az első lépéstől az utolsóig velünk vannak, akik nem csak a pályázatírást, de a pályázat-menedzsmentet is vállalják, és értenek is hozzá. A pályázat sikere múlik azon, hogy jól választunk-e!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük!